Wegens onverwacht grote belangstelling voor Martin’s bokkenpootjestaart volgt hier het recept.

Ingrediënten:
– 250 gram roomboter
– 1,5 pak bastognekoeken
– amandelaroma
– zakjes klopfix
– 1000 ml slagroom
– 2 a 2,5 pakken bokkenpootjes

Verkruimel de bastognekoeken. Laat de roomboter smelten en voeg deze samen met de verkruimelde bastognekoeken. Goed doorroeren tot 1 geheel.

Koekjesmengsel goed aandrukken in bakvorm en in de koelkast zetten. Dit bij voorkeur een uur of zes.

250 ml slagroom met 3 theelepels amandelaroma en 1 zakje klopfix stijfkloppen en over de koekbodem verdelen. Daarover halve bokkenpootjes. Bokkenpootjes in de lengte doormidden.

375 ml slagroom en 1 zakje klopfix stijfkloppen en over de bokkenpootjes. Weer halve bokkenpootjes daarop.

375 ml slagroom en 1 zakje klopfix stijfkloppen en over de halve bokkenpootjes. Dan bokkenpootjes verkruimelen of in kleine stukjes snijden en bovenop .

Vervolgens nog een uur of 6 in de koelkast en smullen maar😉.