De Stichting Halve Marathon Oostland is voor haar kernteam per direct op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor de taak van:

Communicatie/PR Medewerker

Op zondag 8 september 2019 organiseert de Stichting Halve Marathon Oostland de 7e editie van het eendaagse hardloopfestijn Veldwerk Halve Marathon Oostland. Op deze dag worden honderden lopers verwacht die zich zullen wagen aan de hoofdafstand van 21,1 kilometer, de 10 of aan de 5 kilometer prestatieloop. Voor jeugdige lopers zijn er verschillende kidsruns in Pijnacker.Voor de rol van Communicatie/PR Medewerker zoeken wij een vrijwilliger met passie voor communicatie die:
>De website up to date houdt;
>Actualiteiten op facebook plaatst;
>Meedenkt over de algemene communicatiestrategie
>Nieuwsberichten schrijft
>Advertenties opstelt ten behoeve van de lokale kranten

Dit vragen we van je:
>Enthousiasme om mee te helpen een leuk hardloopevenement te organiseren in de regio;
>Bereidheid (en tijd) om deel te nemen aan vergaderingen van het kernteam en om op zondag 8 september aanwezig te zijn bij het evenement.

Wat mag je verwachten:
>Veel voldoening wanneer je ziet hoe sportief en enthousiast de deelnemers zijn;
>Leuke contacten met een enthousiast en hecht team van vrijwilligers.

Lijkt het je wat om één van deze taken op je te nemen? Neem dan vooral contact op met het secretariaat van de Halve Marathon Oostland via secretariaat@halvemarathonoostland.nl.
Of mocht je iemand weten waarbij dit profiel op het lijf geschreven is, stuur deze advertentie dan naar hem of haar door.

Voor meer informatie over het evenement kijk je op www.halvemarathonoostland.nl